Játékgép nyerőgép üzemeltetés

Tel: +36 30 947-0304
játékgép kezdőoldal
kapcsolat
email
Vissza a kezdőoldalra Pénznyerő automaták, nyerőgépek Játékgépek, csocsó, boxgép Kérjen ajánlatot cégünktől! Elérhetőségeink
zenegépek
TEL:
06 30 / 947-0304

Zenegép

 

Zenegép típusai

Többféle egyedi zenegépek közül választhat méret és külalak szerint, ami leginkább a kocsmájában illik, továbbá karaoke zenegépeinkel feldobhatja ahangulatot. Legújabb zenegépeink a mini gépek, melyek falra helyezhetőek, így nem foglalnak sok helyet.

Zenegép kihelyezésének feltételei

Ahhoz, hogy az Ön kocsmájában zenegépet helyezzün kki, fontos tudni, hogy a MAHASZ engedélye szükséges. A MAHASZ felé történő lejelentést és minden ezzel járó adminisztrációt cégünk vállalja. Önnek nem kell mást tennie, mint a zenegép hangerejét szabályozni.

Mulasson velünk! Rendezzen bált, vagy fesztivált!

Dobja fel kocsmáját rendezvénnyel, ahol nem kell zenekart hívnia, hanem folyamatosan szólhat a zenegép, ami több mint 1500 zeneszámot tartalmaz. Igény szerint folyamatosan költség nélkül bővítjük a zenegép számokat. A rocktól kezdve a mulatós zenéig, vagy a szerelmes lassú számokig, az alap gépünk minden féle és stílusú zenét tartalmaz, így könnyen kiderült mi az Ön ügyfélkörének az igénye. Mulasson velünk és zenegépeinkkel!!!!!
Amennyiben csak 1 napra szeretne zenegépet bérelni, szülinapra, névnapra, házassági évfordulóra, utcabálra, vagy bármilyen nagyobb vagy kisebb rendezvényre, arra is van lehetőség! Előre egyeztetett helyszínre és időpontra kivisszük a gépeinket az igényelt számokkal feltöltve. Ugyanitt jó lehetőség a hangulatot feldobva a karaoke zenegép.
További információ a zenegépeinkről, árainkról a zenegép oldalunkon itt: Zenegép bérlés
 

 
 
Minden jog fenntartva: www.jatékgép.info
Oldalunkról bármilyen szöveg vagy kép másolása szigorúan tilos!
Tel. 06 30-947-0304
eXTReMe Tracker
Email cím: info@jatekgep.info
Készítette: DWS