Nyerőgép üzemeltetés

Tel: +36 30 947-0304
játékgépek kezdőoldal
kapcsolat
email
Játékgép főoldal Nyerőgép, pénznyerő automaták Játékgépek, csocsó, boxgép Ajánlatkérés Elérhetőségeink
nyerőgép
TEL:
06 30 / 947-0304

Nyerőgép pénznyerő automata

Nyerőgép típusai

PÉNZNYERŐ AUTOMATÁK KIHELYEZÉSE MEGSZÜNT! HELYETTE AJÁNLJUK INTERNET TERMINÁLJAINKAT, JÁTÉKGÉPEINKET ÉS ZENEGÉPEINKET!

A pénznyerő automatáink folyamatos cserélésével biztosítjuk a vendéglátóegységben a folyamatos érdeklődést. Ugyanis ha már egy gép kezd érdeklődőt veszíteni, friss típusú gépekkel, vagy igény szerint gépparkunkból választható pénznyerő automatával cseréljük le a meglévőt.

Gépeink között megtalálhatók a következők: Super Dice, Extra dice, My dice, Multigame, Fruit poker, Fáraó kincse, Fruit run, Bankrobery, stb.

Nyerőgép kihelyezése

Pénznyerő automaták kihelyezését vállaljuk a Dunántúl teljes területén, Pesten és Szegeden és környékén. A nyerőgépek nem csak forgalom növekedő hatásukról híresek, hanem fix, kialakult ügyfélkörről is. Törzsvásárlóknál nincs fontosabb egy kocsmában sem. Kívánság szerint gépparkunkból cseréljük a gépet, igény szerint.

Nyerőgépek ügyfélköre

A pénznyerő automaták ügyfélköre a szakmunkástól kezdve az egyetemi végzettségű vendégeken át változatos. Ha eddig nem volt gép az Ön vendéglátó helységében, bizalommal forduljon munkatársunkhoz, aki kellő felvilágosítást ad nem csak az ügyfélkört illetően, de arról is tájékoztatni fogja, milyen haszonra tehet szert egy-egy gép kihelyezése kapcsán.

Pénznyerő automata bevétele

Volt már úgy, hogy nem úgy megy kocsma, mint régen? Nem tudja még a bérleti díjat sem kitermelni? Vagy csak épp vegetál? Sok -sok ügyfelünk ezzel a problémával keres meg minket. A Pénznyerő automata sokszor megoldást nyújt a problémájára. Gondoljon csak bele: Nem kell semmit sem tennie, csak ugyanúgy üzemeltet mint eddig, mellette pedig nő a bevétele , mivel új ügyfeleket vonz a gép, s a régi ügyfelek is több időt töltenek a kocsmában, így több lesz a fogyasztásuk, tehát több lesz az Ön bevétele. Másodszor pedig a nyerőgép bevételéből is részesül méghozzá igen magas százalékban. Vannak vendéglátósaink, akiket a nyerőgép mentett meg a bezárástól.
játékautomaták
Minden jog fenntartva: www.jatékgép.info
Oldalunkról bármilyen szöveg vagy kép másolása szigorúan tilos!
Tel. 06 30-947-0304
eXTReMe Tracker
Email cím: info@jatekgep.info
Készítette: DWS