Játékgép nyerőgép üzemeltetés

Tel: +36 30 947-0304
játékgép kezdőoldal
kapcsolat
email
Vissza a kezdőoldalra Pénznyerő automaták, nyerőgépek Játékgépek, csocsó, boxgép Kérjen ajánlatot cégünktől! Elérhetőségeink
játékgépek

Játékgép, játékgépek

TEL:
06 30 / 947-0304

Játékgépek típusai

Érintőmonitoros játékgép
Boxgép (piros vagy sárga színben)
Szkandergép
Flipper
Csocsó
Biliárd asztal
Darts
Guns

Játékgép kihelyezése

Játékgépek kihelyezése kevés adminisztrációval jár, így bármikor báhova a készlet erejéig ki tudunk helyezni játékgépeket. Mivel raktárunkban több típusú és fajtájú gépeket tartalékolunk, így viszonylag rövid határidőn belül meg tudjuk oldani a gépek kiszállítását. Amennyiben nincs raktáron a választott gép, ajánlatot teszünk a beszerzés utáni kihelyezés időtartamára, ami kb 1 hét általában.
A következő településekre szállítunk első sorban. Ettől eltérő helyeken is üzemeltetünk jelenleg is gépeket, tehát érdemes telefonon érdeklődni a kihelyezés lehetőségéről más településeken is.
- Barcs
- Balaton és környéke
- Budapest
- Dombóvár
- Dunaújváros
- Kaposvár
- Mohács
- Nagyatád
- Paks
- Pécs
- Siófok
- Szeged
- Székesfehérvár
- Szekszárd
- Szigetvár
- Velence

Játékgépek, játékautómaták ügyfélköre

Sokan tartanak attól, hogy a játékgépek behozatala rontja a látogatók összetételét, minőségét. Igazából nem rontja, hanem ellenkezőleg: bővíti. Az egyetemistákól kezdve a pincérektől át, a felsővezetőkig minden korosztályú és iskolázottságú, továbbá szakmájú vendégek előfordulnak és előszeretettel játszanak egy-egy kiválasztott játékgéppel, csocsóval, vagy éppeen baráti társaságok mérik össze a tudásukat a boxgép verseny-fokozatával. Így azt kell mondanunk, hogy amennyiben különböző érdeklődésű vendégeket szeretne a vendéglátóegységében látni, bővítse a gépek kínálatát, választékunkkal igazán színessé teheti az egység hangulatát akár péntek, vagy szombati partykat, versenyeket (pl csocsó verseny) hirdetve az adott település egy gyöngyszeme lehet az Ön étterme, kocsmája. Legyen Ön az első a városban, akinél minden pénteket csocsóverseny van, így ha a köztudatba ez beépül, garantáltan visszatérő és folyamatos vendégekre számíthat. Főiskolákhoz előszeretettel viszik a diákok szórakoztatását, kikapcsolódását segítő csocsót.
Minden jog fenntartva: www.jatékgép.info
Oldalunkról bármilyen szöveg vagy kép másolása szigorúan tilos!
Tel. 06 30-947-0304
eXTReMe Tracker
Email cím: info@jatekgep.info
Készítette: DWS